COVID-19
Zoals u wellicht  heeft gezien of gelezen, zijn er nieuwe maatregelen genomen vanuit de overheid om de toenemende COVID-19 besmettingen te stabiliseren. Dit heeft ook gevolgen voor de lessen van Kenshō Kai:

JEUGD t/m 12 jaar (van 18.30 tot 19.30 uur)
De jeugd mag sporten zoals altijd, echter met een maximum van 30 personen (exclusief instructeurs) in de zaal. Ouders mogen het pand bij aanvang en na afloop van de training niet betreden. De kleedkamers zijn niet toegankelijk. Graag zo veel mogelijk in karatepak naar de training komen en de tassen mogen op de gang liggen tijdens de les. Na de les dienen de kinderen zo snel mogelijk het pand te verlaten zodat de instructeurs de zaal kunnen prepareren voor de volwassenen.

JEUGD 12 tot 18 jaar (van 19.45 tot 21.00 uur)
Deze jongeren trainden voorheen met de volwassenen mee. Deze jongeren trainen (indien er 10 volwassenen in de zaal aanwezig zijn) onder leiding van instructeur Richard de Jong. Deze jongeren mogen contact met elkaar maken (sparren, grondgevecht, etc.). We splitsen de groep om de volwassenen de ruimte te geven om op 1,5 meter afstand toch te kunnen blijven trainen.

VOLWASSENEN (van 19.45 tot 21.00 uur)
De volwassenen trainen in de zaal in duidelijk aangegeven vakken van 4 x 3 meter en er wordt onderling ruim 1,5 meter afstand gehouden. De zaal is vanaf 19.45 uur toegankelijk als alle jeugd van de training daarvoor het pand verlaten heeft.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van de Rijksoverheid en indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Back to Top