INSTRUCTEURS
Bij Kenshō Kai staat een team van gedreven instructeurs voor u klaar om u les te geven in budo karate. Wij vinden de sfeer binnen de groep belangrijk. Elk persoon wordt vanuit zijn/haar mogelijkheden benaderd, niet vanuit beperkingen of vanuit een star hiërarchisch leraar/leerling oogpunt waarbij de leraar dingen voordoet en de leerling kopieert.

Hoofdinstructeur Marco de Vries is 4e Dan karate en tevens docent gevaarsbeheersing, CRKBO geregistreerd docent weerbaarheid voor diverse organisaties binnen de maatschappelijke sector en SKJ geregistreerd jeugdhulpverlener. Binnen de jeugdzorg is zijn "budo-benadering" een belangrijk kenmerk van zijn werkwijze.

Instructeur Richard de Jong assisteert zowel bij de jeugd als bij de volwassenen. Zijn inzet is een voorbeeld voor onze leerlingen en daarnaast draagt hij bij aan de goede sfeer die het trainen bij Kensho Kai bijzonder maakt. Richard is 1e Dan karate.
Marco de Vries, hoofdinstructeur (4e Dan karate)
Marco de Vries, hoofdinstructeur (4e Dan karate)
Richard de Jong, instructeur, (1e Dan karate)
Richard de Jong, instructeur, (1e Dan karate)
Wij geven les met het oog op het individu. Elk persoon is uniek en wanneer Tevens kunnen wij een geldige VOG verklaring overleggen van onze (assistent) instructeurs.