Instructeurs
Bij Kenshō Kai staat een team van gedreven instructeurs voor u klaar om u les te geven in budo karate. Wij vinden de sfeer binnen de groep erg belangrijk. Elk persoon wordt vanuit zijn/haar mogelijkheden benaderd, niet vanuit beperkingen of vanuit een star hiërarchisch leraar/leerling oogpunt waarbij de leraar dingen voordoet en de leerling kopieert. We vinden het belangrijk dat iedereen voor zich de connectie maakt met zijn/haar eigen lichaam. Steeds meer mensen zijn zich minder bewust van de verbinding tussen lichaam en geest en budo karate is een goede manier om deze verbinding opnieuw aan te gaan en de balans te herstellen/verbeteren.

Marco de Vries
Hoofdinstructeur Marco de Vries is 4e Dan, docent gevaarsbeheersing, CRKBO geregistreerd docent weerbaarheid voor diverse organisaties binnen de maatschappelijke sector en SKJ geregistreerd jeugdhulpverlener. Binnen de jeugdzorg is zijn "budo-benadering" een belangrijk kenmerk van zijn werkwijze.
Marco de Vries, hoofdinstructeur Kenshō Kai.

Marco de Vries, hoofdinstructeur Kenshō Kai.

Richard de Jong
Instructeur Richard de Jong assisteert zowel bij de jeugd als bij de volwassenen. Zijn inzet is een voorbeeld voor onze leerlingen en daarnaast draagt hij bij aan de goede sfeer die het trainen bij Kensho Kai bijzonder maakt. Richard is 1e Dan (zwarte band).

Richard de Jong, instructeur Kenshō Kai.

Wij geven les met oog voor het individu. Elk persoon is uniek en de trainingen zijn maatwerk. De juiste ademhaling, heupwerking en een kalme geest zijn elementen van de training waar we steeds weer de nadruk op leggen. Karate is als kokend water. Je moet het blijven verhitten om de leercurve te verbeteren.

Wij kunnen op verzoek een geldige VOG verklaring overleggen van onze instructeurs.